• Profile

  Sanatolia staat voor kunst en cultuur voor jong en oud

  Over ons:

  Ben je geïnteresseerd in de Turkse cultuur? Of wil je daar meer over leren? Stichting Sanatolia heet je van harte welkom. Speciaal voor jongeren hebben zij een cultuur- en kunstprogramma ontwikkeld waarmee ze je informeren over de algemene en Turkse cultuur.

   

  Doel van Sanatolia:

  Een cultuur- en kunstprogramma welke is ontwikkeld voor de jongeren. Het doel van Stichting is om de in Nederland wonende  jongeren te informeren, door middel van gebruikmaking van de kunst, over de algemene en eigen cultuur. Door gebruikmaking van kunst als vorm en dit direct en indirect te ontwikkelen is het doel de jongeren bewust te maken en te winnen binnen de sociale wereld.
  Om de cultuur en onwetendheid voor te zijn, wordt er een karakter neergezet die controle heeft over zijn taal, waarden en normen, de veranderende wereld en wetenschap. Dit gebeurt door de kunst als doel te gebruiken en zodoende op verscheidene manieren producten te produceren, te discussiëren, het hoofd hierover te breken en dit om te zetten naar de praktijk.

  De stichting tracht haar doel te verwezenlijken onder anderen door het jaarlijkse organiseren van een voorstelling. Bijvoorbeeld; Een toneelstuk dat gecombineerd wordt met muziek en dans. De decor gemaakt door de tekencursisten.

   

 • Photos
 • Map
 • Reviews

  Leave a Review